Ushtrime fitnesi për shtëpi

Ushtrime per shtepi

Ushtrimet e rregullta ofrojnën shumë benifite. Përmisojnë sistemin imunitar, forcojnë eshtrat dhe zvogëlojnë rrezikun e sëmundjeve të zemrës, diabetin e shumë sëmundje tjera që rrezikojnë jetët tona.

Shumica prej nesh arsyetohemi se kemi punë dhe nuk kemi kohë të ushtrojmë. Mirëpo me një planifikim të mirë gjithmonë mund të gjejmë një copë kohe gjatë ditës për ushtrime. Nëse nuk na premton koha të shkojmë në palestër atëherë mund të gjejmë pak kohë të ushtrojmë në shtëpi,

Në vazhdim keni një listë të ushtrimeve të cilat mund ti bëni në shtëpi.

Pushups

Declined pushups

Normal Burpees

Burpees / Diamond pushups

Incline pushup

Jackknifes

Pullups

Squat

Leg levers

Reverse pushup

Frogger

Situps

Reverse Crunches

Plank up-down

Lateral plank walk

Lunges

Climbers

Jumps