Ushtrime fitnesi për shtëpi

Ushtrime per shtepi

Ushtrimet e rregullta ofrojnën shumë benifite. Përmisojnë sistemin imunitar, forcojnë eshtrat dhe zvogëlojnë rrezikun e sëmundjeve të zemrës, diabetin e shumë sëmundje tjera që rrezikojnë jetët tona. Shumica prej nesh arsyetohemi se kemi punë dhe nuk kemi kohë të ushtrojmë. Mirëpo me një planifikim të mirë gjithmonë mund të gjejmë një copë kohe gjatë ditës […]

Benefitet e Karantinës

yoga-ushtrime-per-shtepi

Në jetën e përditshme është mjaftë e vështirë të gjeni kohë për të gjitha gjërat të cilat keni dëshirë ti bëni, por në këto ditë të vështira në karantinë pse të mos mendojm dhe të shfrytëzojm kohën në mënyrën më pozitive që është e mundur. Të gjithë jemi ankuar se si do të qëndrojm në […]

Receta të shijshme me mish pule – Keto Receta

Receta te shijshme Keto me mish pule

A doni të rrini në ketozë po prap te keni mundësi ti shijoni ushqime të shijshme? Do të ju ndihmojmë me shumë dëshirë duke shpërndarë me juve disa Receta shumë të lehta por edhe të pazëvendësueshme, të cilat me siguri do I bëni pjesë të pandashme të kuzhinës tuaj. “Omlet me mish pule dhe perime” […]