Uncategorized

Cikli i Karbohidrateve. Si dhe pse ta mbajmë këtë dietë?

cikli i karbihidrateve.jpg

Karbohidratet janë temë në shoqërinë tonë tash e një kohë të gjatë. Të mbashë dietën ketogjenike është e vështirë duke e ditur se do të duhet të jeni shumë strikt kur vie te përdorimi i tyre në ushqimin tuaj të përditshëm. Po çfarë është në të vërtetë cikli i karbohidrateve, si mund të funksionoj dhe […]

Receta të shijshme me mish pule – Keto Receta

Receta te shijshme Keto me mish pule

A doni të rrini në ketozë po prap te keni mundësi ti shijoni ushqime të shijshme? Do të ju ndihmojmë me shumë dëshirë duke shpërndarë me juve disa Receta shumë të lehta por edhe të pazëvendësueshme, të cilat me siguri do I bëni pjesë të pandashme të kuzhinës tuaj. “Omlet me mish pule dhe perime” […]