Programe te ushtrimeve

12 ushtrime për të përmirësuar qëndrimin tuaj të drejtë.

qendrimi i drejte.jpg

Pse është I rëndesishëm qëndrimi I drejtë? Të kesh qëndrim të drejtë ka rëndësi më shumë sesa të dukesh mirë. Ju ndihmon të zhvilloni forcë, fleksibilitet dhe ekuilibër në trupin tuaj. Të gjitha këto mund të çojnë në më pak dhimbje të muskujve dhe më shumë energji gjatë gjithë ditës. Qëndrimi i duhur gjithashtu zvogëlon […]

Ushtrime fitnesi për shtëpi

Ushtrime per shtepi

Ushtrimet e rregullta ofrojnën shumë benifite. Përmisojnë sistemin imunitar, forcojnë eshtrat dhe zvogëlojnë rrezikun e sëmundjeve të zemrës, diabetin e shumë sëmundje tjera që rrezikojnë jetët tona. Shumica prej nesh arsyetohemi se kemi punë dhe nuk kemi kohë të ushtrojmë. Mirëpo me një planifikim të mirë gjithmonë mund të gjejmë një copë kohe gjatë ditës […]

Pse nuk mund të shtojmë peshë?

pse nuk mund te shtojme peshe

Ektomorfët, struktura trupore, ushqimet dhe ushtrimet e duhura. A dukeni si vrapues të maratonave apo si një sportist noti? A e përshkruani veten si gjatë e të dobët me shtat të hedhur? A është e vështirë që të shtoni masë muskulare? Nëse u përgjigjët me po, atëherë me shumë mundesi ju jeni Ektomorf. Ektomorfët kanë […]