Si ushtron aktorja Gal Gadot – Wonder Woman

Gal Godot ne ushtrime

Për të luajtur rolin si Wonder Woman aktores Gal Gadot i duhej të mbante një program intenziv të ushtrimeve për të arritur formën ideale. Në një intervistë per New York Times aktorja tregon qfarë programi ushtrimesh ka përdorur për të arritur gjendjen e saj fizike. Ajo po ashtu tregon rreth dietës të cilën e ka […]

Si të humbim peshë?

Ide dhe truke për të nxitur djegien e dhjamit Pesha e madhe, përveq që nuk po duket mirë, ndikon keq edhe në shëndetin tonë. Po si t’ja bëjmë? Jo, lehtë nuk është dhe për shum njerëz duhet më shumë se ushtrimet për të hequr atë peshë të padëshiruar dhe për të arritur atë idealin e […]

Mezomorfët, lloji I trupit, dieta dhe ushtrimet

Mezomorfët janë një ndër tri llojet e organizmit të prezantuara nga psikologu dhe shkenctari William Shelldon në 1940. Ndër to janë edhe Endomorfët dhe Ektomorfët. Endomorfët kan strukturë më të gjerë trupore, shtojnë peshë më lehtë dhe e kan më të vështirë humbjen e asaj peshe kurse Ektomorfët shquhen si më të gjatë, më të […]

Pse nuk mund të shtojmë peshë?

pse nuk mund te shtojme peshe

Ektomorfët, struktura trupore, ushqimet dhe ushtrimet e duhura. A dukeni si vrapues të maratonave apo si një sportist noti? A e përshkruani veten si gjatë e të dobët me shtat të hedhur? A është e vështirë që të shtoni masë muskulare? Nëse u përgjigjët me po, atëherë me shumë mundesi ju jeni Ektomorf. Ektomorfët kanë […]

Dietë për të humbur peshë dhe për të qëndruar të shëndetshëm.

diete per te humbur peshe dhe per te qendruar te shendetshem

Të gjitha sot duam një fizik më të mirë por që përtojmë shumë të punojmë për të. E di, edhe unë përtoj dhe nuk dua ti ndaloj gjërat që më shijojnë më shumë por, pa sakrificë sic duket nuk do të arrijmë asgjë dhe asnjëherë. Nuk është e lëhtë por është e mundshme. Mund të […]